חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ראגו אווז וריגטוני
1 גזר
2 בצלים
2 גבעולי סלרי
2 שיני שום כתוש
עשבי תיבול לבחירתכם
מלח ופלפל
6 רגלי אווז
שמן זית
1/4 כפית צ'ילי
1/2 כוס יין לבן
900 מ"ל עגבניות מרוסקות
• 1/3 כוס ציר עוף
• 450 גר' פסטה ריגטוני
גבינת פרמזן מגורדת
• חופן אורגנו קצוץ
• מסירים את העור מרגלי האווז, ומושחים אותן בשמן זית, מלח ופלפל.
• מניחים את העור בצד.
• צולים את הרגליים בסיר עם מעט שמן זית עד שכל הבשר שינה צבע.
• מוציאים לצלחת.
• קוצצים דק מאוד את הגזר הבצל והסלרי ומאדים אותם בסיר בו התבשל האווז.
• מוסיפים שום, מלח, פלפל ופתיתי צ'ילי אדום.
• מערבבים כמה דקות ואז מוסיפים את היין.
• נותנים ליין להתאדות כדי מחצית מהכמות ואז מכניסים פנימה את האווז הצלוי.
• מוסיפים את רסק העגבניות, את ציר העוף וצרור קשור של עשבי תיבול (טימין, רוזמרין, אורגנו).
• מערבבים, מכסים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
• לוקחים את עור האווז שהסרנו וקולים אותו על מחבת חמה. החתיכות פריכות ומזכירות בטעמן בייקון. (לא לחובבי מזון בריאות..).
• אחרי שעתיים, מוציאים את האווז מהרוטב, מצננים, מסירים את הבשר מהעצמות, חותכים לחתיכות קטנות ומחזירים לקדרה.
• מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה, מיבשים ומוסיפים לקדרה.
• מגישים עם פרמזן מגורד מעל, אורגנו קצוץ ושבבי עור אווז קלויים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים