חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עלי קראפ צרפתי
2 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס ורבע חלב
2 כפות שמן
קורט מלח
תרסיס שמן או חמאה לטיגון
• מערבבים היטב את כל החומרים (אפשר במיקסר), ומניחים בצד כשעה.
• מרססים את המחבת בשמן וממתינים שיתחמם.
• מפזרים את הבלילה בצורת עיגול על גבי המחבת וקולים בערך 40 שניות מכל צד עד שמשחים.
• מוציאים ומניחים במקרר.
• אחרי כשעה ממלאים את הקרפ כרצונכם במילוי מתוק כמו שוקולד או גבינה או במילוי מלוח כמו קנלוני.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים