|
|
קדרת עוף ונקניק איטלקית |
מרכיבים :
|
1/3 כוס שמן
1/3 כוס קמח
1 בצל קצוץ
2 עלי סלרי קצוץ
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
240 גר' נקניקיות קיג'ן חריפות או צ'וריסו
3 שיני שום קצוצות
1 כפית אבקת פלפל קאיין
3 כוסות ציר עוף
|
6 ירכי עוף חתוכים ללא עצמות
•
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ.
•
מלח ופלפל.
|
אופן הכנה :
|
• מחממים בסיר את השמן עם הקמח וממשיכים לערבב עד שהקמח מטוגן (כ-20 דקות).
•
מוסיפים פנימה את הבצל, הסלרי, הפלפל הירוק ומערבבים כ-10 דקות.
•
חותכים את הנקניקיות לעיגולים ומכניסים אותן למחבת.
•
מוסיפים את השום הקצוץ, הפפריקה, פלפל קאיין ופלפל שחור ומערבבים.
•
מוסיפים את ציר העוף, ומניחים על אש בינונית נמוכה כחצי שעה.
•
מורידים את הקצף, מוסיפים פנימה את העוף ומבשלים עוד חצי שעה על חום בינוני.
•
בסוף הבישול מוסיפים את הבצל הירוק.
•
ניתן להוסיף לתבשיל גם במיה (יחד עם שאר הירקות).
•
מגישים עם אורז.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|