חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פסטה אלי אוליו עשבי תיבול
6 שיני שום
צרור עשבי תיבול לבחירתכם
מלח ופלפל
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס שמן זית
1/4 כפית גרגירי צ'ילי
1/2 כוס פרמזן מגורדת
חבילת פסטה (100 גר')
1 כף חמאה
• קוצצים את השום ואת עשבי התיבול גס. (בזיליקום, נענע, טרגון, פטרוזיליה לימונית ועוד).
• מערבבים יחד, מוסיפים מלח ופלפל וכותשים את התערובת עם מכתש ועלי. (אפשר לאלתר עם קערה וכף עץ עבה, או פשוט לעבד בבלנדר).
• מוסיפים לתערובת את האגוזים וממשיכים לכתוש.
• מוסיפים את השמן בצורה מדורגת וממשיכים לכתוש.
• מוסיפים מעט גרגירי צ'ילי (לא לכתוש - חריף!).
• מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
• מניחים את הפסטה החמה על צלחת הגשה, מוסיפים לה כף חמאה ומפזרים מעל את הרוטב.
• מערבבים היטב, ובוזקים מעל פרמזן, כמה אגוזים שלמים, מלח ופלפל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים