| 
        
 | 
  
    
  
      
	
		
              
                            | 
              דג מהי מהי על מצע סלסה מנגו | 
              
              
      
                    
                    | 
                   מרכיבים :
                     |  
                    
                    |   
                     נתח דג אלדורדו (או דג חרב/טונה) 
            
                     תערובת תבלינים לדג לבחירתכם
                     
                     מלח גס ופלפל
                       
                       שמן זית
                      
                         
                   
                     
                      
                    
                     
                 
                      
                     
                  
                     
                  
                      
                      | 
                   
                     
                    
                    
                  
                    
                    
                    | 
                    
                     | 
                     
                    
                    
                    
                       | 
                   אופן הכנה :
                     |  
                    
                    
                    
                    מחממים תנור ל-180 מעלות. 
 •  
מניחים את הדג על רשת שמונחת מעל תבנית, ובוזקים מעליו שמן זית, מלח ופלפל.
 •   
בוזקים מעל, תערובת תבלינים לבחירתכם.
 •   
מכניסים לתנור ל-10 עד 15 דקות.
 •   
מוציאים ומגישים עם סלסה מנגו (מתכון מצורף).
 •   
בתאבון.
                     | 
                     
                  
                                
                    
                     
              
              
              
              
              
               | 
                      
                 
               | 
              
              
              
              
                
              
              
           | 
	 
 
      
  
  
    
לחץ להדפסת המתכון 
        Rotev.co.il-מתכונים בוידאו 
    
     
  
 | 
  
         
       
         |