|
|
בצק פיצה דקה (בצק טאקו) |
מרכיבים :
|
2 כוסות קמח
1/2 כפית סוכר
1 כף שמן זית משובח
2 ו-1/4 כפיות שמרים
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים פושרים
|
|
אופן הכנה :
|
• שופכים למיקסר את הקמח, סוכר ושמרים יבשים ומערבלים מעט.
•
מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים תוך כדי ערבוב אחיד.
•
מוסיפים מלח וכף שמן זית וממשיכים לעבד.
•
מוציאים את הבצק ומניחים בצד ל- 40 דקות לפחות.
•
אחרי 40 דקות, דוחפים לבצק את האצבעות כדי להוריד מעט את ההתפחה ומניחים לו לעוד 10 דקות.
•
מחלקים את הבצק ל-3 ומעבדים אותו ביד על ליצירת משטח דק וחלק.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 10 דקות, או לחילופין 5 דקות בתנור ועוד 5 דקות על הגריל.
•
כשהבצק עשוי, מוסיפים ציפוי לבחירתכם ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|