חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף ברוטב לימון וכוסברה
3 חזה עוף שלמים
1 לימון
1/4 כוס שמנת מתוקה
1.5 כפות קמח
1 גביע יוגורט טבעי 140 גר'
מלח ופלפל
1 עגבניה
2 שיני שום קצוצות
2 כוסות ציר עוף או מרק
2 כפות שמן
1/2 כוס כוסברה
•חותכים את חזה העוף במרכז ומכינים 2 נתחים מכל חזה.
• מחממים סיר על אש בינונית ומטגנים את נתחי חזה העוף במעט שמן כ-3 דקות לכל צד או עד שמוכנים.
• מוציאים את נתחי חזה העוף מהאש ומניחים על צלחת נפרדת.
• מחממים באותו הסיר את ציר העוף (במידה ואין ציר עוף מוכן, מחממים 2 כוסות מים עם טבלית או כף מרק עוף).
• קוצצים את השום ואת הבצל ומוסיפים לסיר עם ציר העוף ומבשלים עד רתיחה.
• בכלי נפרד, מערבבים את השמנת המתוקה עם הקמח, היוגורט, מלח ופלפל, ומיץ מלימון שלם.
• מוסיפים את תערובת השמנת לסיר עם הנוזלים, מורידים את האש ומבשלים עוד 20 דקות תוך ערבוב.
• לפני סוף הבישול, קוצצים את הכוסברה גס, מוציאים את לב העגבניה וחותכים לריבועים.
• מוסיפים את הכוסברה ואת העגבניות לסיר.
• ממשיכים לבשל את הרוטב עוד כמה דקות או עד שמתקבלת הסמיכות הרצויה.
• ומוזגים את הרוטב החם על חזה העוף הצלוי.
• מקשטים את המנה בכוסברה טריה, ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים