חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קוסקוס בזעפרן
2 כוסות קוסקוס
2 כוסות ציר ירקות
2 כפות חמאה
1/2 כפית זעפרן
1 בצל שאלוט קצוץ
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ דק
1/2 כוס עירית קצוצה
מלח ופלפל
• מחממים את ציר הירקות על האש ומוסיפים כף חמאה ו- 1/2 כפית זעפרן.
• מחממים מחבת עם מעט חמאה ומטגנים את הבצל, בצל השאלוט והפלפל האדום משך כ- 3 דקות.
• לוקחים את התערובת המטוגנת, ושופכים לסיר עם ציר הירק.
• מכבים את האש, ושופכים את הציר הרותח לתוך קערת הקוסקוס.
• מערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל ואוטמים בניילון נצמד ל- 5 דקות בדיוק ולא יותר.
• פותחים את הניילון ומערבבים היטב עם מזלג עד שהאדים מתאדים.
• ממשיכים להקפיץ את הקוסקוס עד שהאדים יפסקו, על מנת שאלו לא ימשיכו לבשל את הקוסקוס.
• מוסיפים לסיום את העירית הקצוצה ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים