חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף ותפוחי אדמה בתנור
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
1 בצל
2 יחידות כרעיים עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פלפל לבן
1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים
1/2 כפית כמון
1 כפית גרגירי חרדל
כפית מלח.
• כמה שיני שום לא קלופות
• שמן קנולה
• חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות לא גדולות.
• חותכים את הבטטות לחתיכות גדולות יותר.
• חותכים את הבצל לרבעים.
• מערבבים את כל התבלינים עם השמן, ומושחים את העוף מכל צדדיו.
• מניחים את תפוחי האדמה, הבטטה, הבצל והשום על התבנית, ושופכים עליהם את שארית הרוטב.
• מערבבים, ומניחים מעל את כרעי העוף המצופים ברוטב.
• ניתן להוסיף לתבנית גם כמה גבעולי טימין או רוזמרין.
• אופים כ-45 דקות עד שעה בתנור שחומם ל- 200 מעלות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים