|
|
עוף ותפוחי אדמה בתנור |
מרכיבים :
|
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
1 בצל
2 יחידות כרעיים עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל לבן
1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים
1/2 כפית כמון
1 כפית גרגירי חרדל
|
כפית מלח.
•
כמה שיני שום לא קלופות
•
שמן קנולה
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות לא גדולות.
•
חותכים את הבטטות לחתיכות גדולות יותר.
•
חותכים את הבצל לרבעים.
•
מערבבים את כל התבלינים עם השמן, ומושחים את העוף מכל צדדיו.
•
מניחים את תפוחי האדמה, הבטטה, הבצל והשום על התבנית, ושופכים עליהם את שארית הרוטב.
•
מערבבים, ומניחים מעל את כרעי העוף המצופים ברוטב.
•
ניתן להוסיף לתבנית גם כמה גבעולי טימין או רוזמרין.
•
אופים כ-45 דקות עד שעה בתנור שחומם ל- 200 מעלות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|