חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כבד קצוץ צמחוני
1/2 כוס עדשים חומים
1 עלה דפנה
קורט פלפל אנגלי טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים
1/2 1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
1 ביצה קשה
1/2 1כפות רסק עגבניות
1/4 כפית בזיליקום יבש
מעט מיץ לימון
• מלח ופלפל
• מבשלים את העדשים במים עם עלה דפנה ומעט פלפל אנגלי עד לריכוך.
• מטגנים את הבצל עד בשמן זית שהוא מזהיב, מוסיפים לו שום ובזיליקום יבש.
• מרסקים את האגוזים במעבד מזון, מוסיפים את הביצה הקשה ומרסקים שוב.
• מוסיפים למעבד המזון את העדשים, רסק עגבניות לימון, מלח ופלפל לפי טעם, ומרסקים למרקם אחיד.
• מסדרים בתוך תבנית ארוכה (אפשר חד פעמית), שצופתה בניילון נצמד, ומשאירים במקרר עד ההגשה.
• לפני ההגשה הופכים על מגש ארוך ופורסים לפרוסות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים