|
|
כבד קצוץ צמחוני |
מרכיבים :
|
1/2 כוס עדשים חומים
1 עלה דפנה
2 בצלים בינוניים קצוצים
1/2 1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
1 ביצה קשה
1/2 1כפות רסק עגבניות
1/4 כפית בזיליקום יבש
|
מעט מיץ לימון
•
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
• מבשלים את העדשים במים עם עלה דפנה ומעט פלפל אנגלי עד לריכוך.
•
מטגנים את הבצל עד בשמן זית שהוא מזהיב, מוסיפים לו שום ובזיליקום יבש.
•
מרסקים את האגוזים במעבד מזון, מוסיפים את הביצה הקשה ומרסקים שוב.
•
מוסיפים למעבד המזון את העדשים, רסק עגבניות לימון, מלח ופלפל לפי טעם, ומרסקים למרקם אחיד.
•
מסדרים בתוך תבנית ארוכה (אפשר חד פעמית), שצופתה בניילון נצמד, ומשאירים במקרר עד ההגשה.
•
לפני ההגשה הופכים על מגש ארוך ופורסים לפרוסות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|