|
|
קוקטייל קיץ אלכוהולי |
מרכיבים :
|
חצי אגס עם קליפה
30 מ"ל וודקה
20 מ"ל וודקה וניל
40 מ"ל ליקר אגסים
10 מ"ל ליים ג'וס
זילוף מי סוכר
10 קוביות קרח
דובדבן מסוכר לקישוט
60 מ"ל מי סוכר
30 מ"ל וודקה ליים
|
30 מ"ל מיץ ליים
•
חצי לימון טרי ומקולף (מומלץ להשתמש בלמון ליים)
•
10 קוביות קרח
|
אופן הכנה :
|
• להכנת אגס רחובותי- חותכים את מחצית האגס ומכניסים לבלנדר, מוסיפים 30 מ"ל וודקה, 20 מ"ל וודקה וניל, ו-40 מ"ל ליקר אגסים.
•
ממיסים 1/2 כוס סוכר ב-1/2 כוס מים חמים ומוסיפים זילוף מהתמצית לתוך הבלנדר.
•
מוסיפים 10 קוביות קרח ומערבלים.
•
מגישים בכוס גבוהה עם עיטור של אגס ודובדבן.
•
להכנת וודקה ליים-
•
מכניסים לבלנדר חצי לימון ליים מקולף, מוסיפים 30 מ"ל וודקה ליים,
60 מ"ל מי סוכר ו- 30 מ"ל ליים ג'וס.
•
מוסיפים קרח ומערבלים היטב.
•
מגישים בעיטור פרוסת לימון ודובדבן.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|