|
|
בלינצ'ס ממולא בחזה עוף |
מרכיבים :
|
בצל קצוץ
1 חבילת מרגרינה חתוכה לקוביות
1/2 כוס פרמזן מגורד
מלח ופלפל
200 גר' קמח
עירית קצוצה
1 חזה עוף נקי חתוך לקוביות
150 מיל' חלב רגיל
150 מיל' חלב קוקוס
2 ביצים
|
שמן זית
|
אופן הכנה :
|
מחממים מחבת עם שמן זית וכשחם מאוד מוסיפים את קוביות חזה העוף.
•
מקפיצים כמה דקות ומוסיפים את הבצל.
•
כשהעוף לבן והבצל שקוף, מוסיפים 50 מיל' חלב קוקוס ומערבבים עד הסמכה.
•
מפזרים מעל עירית קצוצה, מלח ופלפל ומכבים את האש.
•
להכנת הבלינצ'ס מכניסים למיקסר 2 ביצים, 200 גר' קמח, 150 מיל' חלב רגיל 100 מיל' חלב קוקוס, וקורט מלח.
•
מקציפים לבלילה אחידה.
•
מחממים מחבת וממיסים בו מרגרינה.
•
מטגנים את עלי הבלינצ'ס כ- 30 שניות מכל צד.
•
ממלאים את הבלינצ'ס בבלילת העוף ומגישים בתוספת פרמזן מגורד ועירית קצוצה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|