|
|
עוף פריך בתנור |
מרכיבים :
|
1 עוף שלם מחולק ל-6 ונטול עור
3 ביצים
1 כף חרדל דיז'ון משובח
1 כוס פרורי לחם עשויים מצנימים
1 כוס פרורי לחם פנקו יפאני
תרסיס שמן קנולה
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים קערה שטוחה וטורפים בתוכה את הביצים.
•
מוסיפים לביצים כף חרדל דיז'ון, מלח ופלפל וטורפים היטב.
•
בקערה שטוחה נפרדת, מערבבים את שני סוגי פרורי הלחם (ניתן להשתמש בסוג אחד), ומוסיפים להם תערובת תיבול פרובאנס.
•
טובלים את נתחי העוף בביצה, ואז בפרורי הלחם.
•
מרססים תבנית מחוררת בשמן קנולה ומניחים עליה את העוף.
•
מרססים עוד שמן קנולה על העוף.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-45 דקות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|