חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף פריך בתנור
1 עוף שלם מחולק ל-6 ונטול עור
3 ביצים
1 כף חרדל דיז'ון משובח
1 כוס פרורי לחם עשויים מצנימים
1 כוס פרורי לחם פנקו יפאני
1 כף תערובת תיבול פרובנס - הרב דה פרובאנס
תרסיס שמן קנולה
מלח ופלפל
• מכינים קערה שטוחה וטורפים בתוכה את הביצים.
• מוסיפים לביצים כף חרדל דיז'ון, מלח ופלפל וטורפים היטב.
• בקערה שטוחה נפרדת, מערבבים את שני סוגי פרורי הלחם (ניתן להשתמש בסוג אחד), ומוסיפים להם תערובת תיבול פרובאנס.
• טובלים את נתחי העוף בביצה, ואז בפרורי הלחם.
• מרססים תבנית מחוררת בשמן קנולה ומניחים עליה את העוף.
• מרססים עוד שמן קנולה על העוף.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-45 דקות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים