|
|
עוף מוקפץ באגוזי קשיו |
מרכיבים :
|
750 גר' חזה עוף חתוך לקוביות
2 כפות שמן
1 כפית רוטב קארי חריף
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוץ
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
3/4 כוס ציר עוף
|
1 כפית קורנפלור
|
אופן הכנה :
|
• מחממים ווק עם מעט שמן, מקפידים שהשמן יהיה חם מאוד כשמכניסים את העוף.
•
מקפיצים את העוף עד הלבנה (2-3 דקות).
•
מוסיפים את רוטב הקארי, בצל רגיל, בצל שאלוט ושום, ומערבבים.
•
מוסיפים את הבצל הירוק, ואגוזי הקשיו ומערבבים.
•
מוסיפים את רוטב הצדפות, ואת ציר העוף ומערבבים שוב.
•
מוסיפים כפית קורנפלור שהומסה במעט מים לצורך הסמכת התבשיל.
•
מגישים עם אורז לבן.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|