חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון ברוטב חזרת
500 גר' סלמון נקי
2 כפות חרדל דיז'ון
2 פרוסות לחם לבן
1 כפית שמיר או כוסברה
1 כפית בזיליקום
2 כפות חזרת טריה מגורדת
1 כף עגבניות מיובשות ללא נוזל
3 כפות גבינת פרמזן משובחת
1 כפית שום כתוש
עירית קצוצה
• מכניסים למעבד המזון את החלק הלבן משתי פרוסות לחם, שמיר ובזיליקום, עגבניות מיובשות וחזרת טריה.
• מוסיפים פרמזן, שום כתוש ומעבדים לתערובת יבשה לחה מעט.
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מושחים את הדג בחרדל דיז'ון משני צדדיו.
• מפזרים מעל החרדל את פרורי הלחם והחזרת המתובלים ומדביקים אותם היטב.
• מניחים את הסלמון על המחבת למשך כדקה ואת אותה מחבת מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-7 דקות.
• מוציאים מהתנור ומגישים עם קוסקוס או אורז.
• מפזרים מעל עירית קצוצה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים