|
|
|
אומלט פטריות כמהין |
|
מרכיבים :
|
|
2 כפות חמאה
1 כף שמנת חמוצה
8 ביצים
4 פטריות כמהין שחורות
|
|
|
|
אופן הכנה :
|
•קוצצים את פטריות הכמהין,ובנפרד טורפים את הביצים.
•
מחממים סיר עם כף חמאה ומכניסים לתוכו את הפטריות.
•
מערבבים מעט ומוסיפים כף שמנת חמוצה וכף יין פורט ומורידים מהאש.
•
אם נבשל פטריות כמהין יותר מידי זמן נאבד את טעמן.
•
במקביל מחממים מחבת עם עוד כף חמאה, ושופכים לתוכו את בלילת הביצים.
•
כשהבלילה מתקשה מעט, שופכים את תערובת הפטריות על מחצית מהאומלט וסוגרים אותו כמו כיס.
•
מורידים מהאש ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|