חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טארט לימון
150 גר' ביסקוויטים לבחירתכם
2 כפות סוכר לבצק
4 כפות חמאה מומסת ללא מלח
1 ו- 1/2 כוסות חלב ממותק
3/4 כוס מיץ לימון ליים או לימון רגיל
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
4 חלמונים
לציפוי: כוס וחצי סוכר מבושל עם כוס מים לסירופ
ג'וליאנים של קליפת לימון ליים (רצועות קליפה דקות לקישוט)
• ליצירת בסיס הפאי, מכניסים את הביסקוויטים למעבד המזון ומעבדים לפרורים.
• מוסיפים 2 כפות סוכר וממשיכים לעבד.
• מוסיפים חמאה מומסת, ומעבדים שוב עד שנוצרת בלילה במרקם של חול רטוב.
• שופכים את הבלילה לתבנית בקוטר 25 סנטימטר עם תחתית נשלפת.
• מהדקים את התחתית היטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות משך 10 דקות.
• יש להניח את תבנית הפאי על גבי תבנית גדולה עם נייר אפיה.
• מוציאים מהתנור ומניחים לתחתית להצטנן.
• בקערה נפרדת מערבבים את החלב הממותק, מיץ לימון, חצי כוס סוכר וקורט מלח.
• מוסיפים 4 חלמונים וטורפים היטב.
• שופכים את הבלילה על בסיס הפאי האפוי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות משך 20 עד 25 דקות.
• לציפוי (לא חובה!): מבשלים ג'וליאנים של קליפת לימון ליים במים עד רתיחה.
• שופכים את המים ומרתיחים שוב (כדקה כל פעם), מספר פעמים על מנת להוציא את המרירות הטבעית של הקליפה.
• במקביל מבשלים כוס וחצי סוכר עם כוס מים עד שהסוכר נמס.
• כשקליפות הלימון מוכנות, מבשלים אותן במי הסוכר כ- 5 דקות.
• מגישים כול פרוסת טארט לימון עם קצפת וג'וליאנים מסוכרים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים