חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף מזוגג באננס
4 כרעיים עוף
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
2 כוסות מיץ אננס מלא (טחון וסמיך)
1 כף ג'ינג'ר טרי
1 כף פלפל חלפיניו חריף משומר קצוץ (לא חובה)
1 בצל ירוק פרוס דק
• מסירים את העור מעל כרעי העוף ובוזקים עליהן מלח ופלפל.
• מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את העוף מכל צדדיו עד השחמה (כ- 7 -10 דקות.)
• מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים על תבנית עם נייר אפיה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות משך כ- 20 דקות.
• בנתיים במחבת עליו טיגנו את העוף, מחממים את מיץ האננס. (ניתן להספיג קודם חלק מהשמן עם נייר סופג, אך להשאיר את שאריות הטעם שנדבקו למחבת מהעוף).
• מוסיפים ג'ינג'ר ופלפל ירוק חריף משומר (או טרי).
• מערבבים היטב ומצמצמים את הרוטב עד שנותר 3/4 כוס.
• מוציאים את העוף מהתנור ומניחים בקערת הגשה, שופכים מעל את הרוטב, מפזרים בצל ירוק ומערבבים.
• ניתן להגיש עם אורז לבן ולבזוק מעל בצל ירוק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים