חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שניצל בשר לבן
כמה פרוסות צלעות (קוטלט ) בשר לבן
כוס וחצי פרורי לחם פנקו
2 כפות שמן חמניות
2 כפות חרדל
מלח ופלפל
•חותכים את הבשר דק, מכסים בנילון נצמד ודופקים עם פטיש שניצלים ליצירת נתח דק.
• מערבבים את שמן החמניות עם פרורי הלחם (מומלץ להשתמש בפנקו שהם גרגירי לחם יפאנים) ומפזרים על מגש שטוח.
• מברישים את הבשר בחרדל ובוזקים מעל מלח ופלפל. מצפים בפרורי הלחם עם השמן ומניחים על תבנית.
• מחממים תנור לחום של 200-210 מעלות משך כ- 10 דקות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים