|
|
סופלה ביצים עם פרמזן ועירית |
מרכיבים :
|
4 ביצים
מלח ופלפל
2 כפות שמנת מתוקה רזה (עד 18%)
3 כפות פרמגן משובח
2 כפות עירית
1 כף חמאה
|
|
אופן הכנה :
|
פותחים את הביצים בקערה, מוסיפים מלח ופלפל, ו-2 כפות שמנת מתוקה, וטורפים היטב.
•
מוסיפים לבלילה את הפרמזן והעירית ומערבבים שוב.
•
מורחים את כלי הבישול (כלי ברזל, חרס או פיירקס) בחמאה ושופכים פנימה את הבלילה.
•
מחממים את התנור מראש ל-175 מעלות ומבשלים כ- 10 דקות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|