|
|
כריך סלט עוף |
מרכיבים :
|
1/2 כוס יין לבן
מיץ מחצי לימון
1 כפית טימין קצוץ
1/2 כפית גרגירי פלפל שחור שלמים
1 חזה עוף נקי
2 כפות קרם פרש או מיונז
1 גבעול סלרי קצוץ לקוביות
מלח ופלפל
|
2 פרוסות לחם שחור מרובע.
|
אופן הכנה :
|
•ממלאים סיר בליטר מים ומביאים לרתיחה.
•
מורידים את האש ומכניסים את היין, מיץ הלימון, הטימין וגרגירי הפלפל השחור.
•
מכניסים את חזה העוף למים ומבשלים עד שמוכן (כ- 10 דקות).
•
מוציאים את חזה העוף מהסיר וקוצצים לרצועות.
•
מכניסים את הרצועות לקערת הסלט.
•
מוסיפים לקערה 2 כפות גדושות קרם פרש או מיונז, טרגון, בצל וסלרי, מערבבים היטב.
•
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
•
ממלאים את הכריך בסלט, חותכים לאלכסון באמצע ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|