חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק קרם ברוקולי
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
1 ראש ברוקולי חתוך לפרחים
5 כוסות ציר ירקות
3/4 כוס תרד קפוא
1 קופסת שמנת מתוקה
גבינת פרמזן לקישוט
• מחממים סיר גדול עם שמן זית, ומטגנים את הבצל.
• מערבבים כדקה ומוסיפים את השום מלח ופלפל.
• כשהבצל שקוף מכניסים את הברוקולי ומערבבים מעט, ומוסיפים את ציר הירקות, ואת התרד.
• מערבבים, מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים כ- 25 דקות.
• אחרי שהברוקלי מתרכך, מוסיפים את השמנת, ומבשלים עוד מספר דקות.
• מכבים את האש ומערבבים עם בלנדר ידני או במעבד המזון עד ליצירת מרקם חלק.
• מגישים עם מעט גבינת פרמזן מגורדת מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים