|
|
|
מרק קרם ברוקולי |
|
מרכיבים :
|
|
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
1 ראש ברוקולי חתוך לפרחים
5 כוסות ציר ירקות
3/4 כוס תרד קפוא
1 קופסת שמנת מתוקה
|
|
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר גדול עם שמן זית, ומטגנים את הבצל.
•
מערבבים כדקה ומוסיפים את השום מלח ופלפל.
•
כשהבצל שקוף מכניסים את הברוקולי ומערבבים מעט, ומוסיפים את ציר הירקות, ואת התרד.
•
מערבבים, מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים כ- 25 דקות.
•
אחרי שהברוקלי מתרכך, מוסיפים את השמנת, ומבשלים עוד מספר דקות.
•
מכבים את האש ומערבבים עם בלנדר ידני או במעבד המזון עד ליצירת מרקם חלק.
•
מגישים עם מעט גבינת פרמזן מגורדת מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|