|
|
ברוקולי מוקפץ בווק |
מרכיבים :
|
3 כוסות ברוקולי חתוך לפרחים
3 כפות שמן זית
1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 שן שום קצוצה
מלח ופלפל
1 כף שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
|
|
אופן הכנה :
|
• מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הברוקולי כ-4 דקות.
•
מוציאים ומייבשים במסננת.
•
מחממים ווק על חום גבוה ומוסיפים לו שמן זית.
•
מקפיצים בשמן את הבצל הג'ינג'ר והשום כ-2 דקות.
•
ומוסיפים לווק את הברוקולי, מלח ופלפל.
•
מקפיצים עד שהברוקולי מעט משחים.
•
מוסיפים את שמן השומשום, ואת רוטב הסויה, מקפיצים עוד 3 דקות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|