חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ברוקולי מוקפץ בווק
3 כוסות ברוקולי חתוך לפרחים
3 כפות שמן זית
1 בצל שאלוט קצוץ
1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 שן שום קצוצה
מלח ופלפל
1 כף שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
• מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הברוקולי כ-4 דקות.
• מוציאים ומייבשים במסננת.
• מחממים ווק על חום גבוה ומוסיפים לו שמן זית.
• מקפיצים בשמן את הבצל הג'ינג'ר והשום כ-2 דקות.
• ומוסיפים לווק את הברוקולי, מלח ופלפל.
• מקפיצים עד שהברוקולי מעט משחים.
• מוסיפים את שמן השומשום, ואת רוטב הסויה, מקפיצים עוד 3 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים