|
|
פיטריות יער מוקפצות |
מרכיבים :
|
2 כפות שמן זית
2 כפיות חמאה
2 שיני שום קצוץ
עירית קצוצה
1/2 כוס יין לבן
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת עם שמן זית וכפית חמאה, ומקפיצים את הבצל כדקה
•
מוסיפים שום ומערבבים מספר שניות.
•
מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומקפיצים כ- 4-5 דקות.
•
מוסיפים את היין ומערבבים, מוסיפים עוד כפית חמאה ואת העירית.
•
מגישים כתוספת למנה עיקרית.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|