|
|
סלט עוף ואבוקדו |
מרכיבים :
|
1/2 גבעול סלרי קצוץ לקוביות
1 בצל שאלוט קצוץ
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית חרדל
1 אבוקדו בשל
1 כף שבבי שקדים
2 ו-1/2 כפות מיונז או קרם פרש
1 חזה עוף מבושל במים או צלוי במחבת
מלח ופלפל שחור גרוס
|
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים לקערה את הסלרי הקצוץ, בצל שאלוט קצוץ, חרדל, לימון מלח ופלפל ומערבבים.
•
חותכים את האבוקדו בקצה העליון ופורסים אותו לחצי.
•
משאירים את הקליפה שלמה בצד וחותכים את האבוקדו לקוביות.
•
מכניסים את קוביות האבוקדו לתוך קערת הסלט.
•
לוקחים חזה עוף מבושל או צלוי וחותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
•
מוסיפים את השקדים, את המיונז ומערבבים.
•
ממלאים את קליפות האבוקדו הריקות בסלט שהכנו, ומגישים עם לחם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|