חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ציר עוף
חזה עוף ועצמות מעוף שלם
2 גבעולי סלרי
2 גזרים מקולפים
1 בצל חתוך לרבעים
2 עלי דפנה
כמה גרגירים שלמים של פלפל שחור
מכניסים את חתיכות העוף לסיר כפול עם מסננת עליו. (ניתן להשתמש גם בסיר רגיל ולסנן בסוף).
• מוסיפים את גבעולי הסלרי, הגזרים הבצל, ואת עלי הדפנה והפלפל השחור.
• מוסיפים מים קרים עד שיכסו את כל הירקות ומביאים לרתיחה.
• מורידים את האש לחום נמוך ומכסים את הסיר.
• אחרי שעה מוציאים את בשר העוף, ומחזירים פנימה את העצמות.
• את העוף שהוצאנו שוטפים תחת מים כדי שלא ימשיך להתבשל וניתן להשתמש בו לסלט או לכל מטרה אחרת.
• ממשיכים לבשל את הציר עוד כשעה ומשתמשים בו כבסיס למרק או רטבים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים