חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פלפלים ממולאים - טולטוט פפריקה
6 פלפלים ירוקים
500 ג' בשר טחון
1 קופסת עגבניות מקולפות מרוסקות (480 גר')
3/4 כוס אורז חצי מבושל
1 קופסת רסק עגבניות קטן
1.5 כפות קמח
2 כפות סוכר
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
1 כפית כמון (לא חובה)
• קוטמים את הקצה הרחב של הפלפלים ומוציאים את הליבה.
• שמים את הבשר בכלי ומערבבים אותו עם הפטרוזיליה ו-2 כפות שמן.
• מתבלים את הבשר בכף מלח, 1/2 כפית פלפל שחור (מומלץ גם להוסיף כפית כמון).
• מכינים אורז חצי מבושל: מחממים סיר עם 2 כוסות מים וכפית מלח.
• מביאים לרתיחה ושופכים את האורז פנימה.
• אחרי 2-3 דקות רתיחה מכבים את האש ומסננים את האורז מהמים.
• מצננים את האורז 10 דקות ומערבבים אותו בבשר.
• ממלאים את הפלפלים בבלילת הבשר והאורז ומניחים בצד.
• שמים סיר על אש בינונית עם כף שמן ומערבים פנימה כף וחצי קמח.
• מערבבים על האש כ-3 דקות עד שנוצרת רביכה והקמח נבלע בשמן ומתבשל.
• מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות ומערבבים.
• מוסיפים עוד כוס מים, 2 כפות סוכר, פלפל שחור ומלח, וטועמים.
• משכיבים או מעמידים את הפלפלים הממולאים בתוך הסיר, ומבשלים כשעה עד שהם מתרככים.
• מידי פעם בודקים שלא חסר נוזל ומזלפים מהרוטב על הפלפלים.
• מוציאים את הפלפלים הממולאים מהסיר, ומגישים עם הרוטב בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים