|
|
מרק שעועית טוסקני |
מרכיבים :
|
2 כפות שמן זית
1 כף שומן בייקון
1 בצל קצוץ
1 גזר קצוץ
1 גבעול או שניים של סלרי קצוץ
מלח ופלפל
1 כוס עגבניות קצוצות
1 כף טימין קצוץ
1 כף רוזמרין קצוץ
750 גר' שימורי שעועית לבנה
|
4 כוסות ציר עוף.
גבינת פרמזן מגורדת.
|
אופן הכנה :
|
מחממים סיר כבד עם מעט שמן זית, מוסיפים את שומן הבייקון את הבצל הגזר והסלרי, מוסיפים מלח ופלפל ומאדים כ-3 דקות.
•
מוסיפים כוס עגבניות קצוצות,ואת הטימין והרוזמרין. מסננים את השעועית הלבנה מהנוזלים בקופסא, שוטפים תחת מים ומוסיפים לתבשיל.
•
מוסיפים 4 כוסות ציר עוף, מכסים ומבשלים על אש נמוכה.
•
אחרי כשעתיים, מכניסים למרק את הקוצץ הידני ומעבדים מעט על מנת להסמיך.(משאירים חתיכות לטעם).
•
ניתן לפזר מעל גבינת פרמזן ושמן זית.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|