|
|
ירקות צלויים עם מוצרלה - מנה אישית |
מרכיבים :
|
1 חציל חתוך לעיגולים
1 קישוא חתוך לעיגולים
1 דלורית או דלעת חתוכה לעיגולים
פלפל אדום
הרב דה פרובאנס
שמן זית משובח
ענף רוזמרין
|
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים לקערה את עיגולי החציל, הקישוא והדלעת.
•
מפזרים מעל שמן זית (בנדיבות) ובוזקים תיבול נוסח פרובנס, מלח ופלפל ומקפיצים כך שהתיבול והשמן יתפזרו בצורה שווה.
•
מניחים את הירקות על הגריל וצולים כ-2 דקות מכל צד.
•
מוציאים מהגריל ומסדרים בשכבות על תבנית, שכבת חציל, מעליה פלפל, קישואים דלורית וגבינת מוצרלה.
•
עורמים כל ערמה למיני פשטדה אישית ומניחים מעל כל הרקות עיגול מוצרלה.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך כ- 5 דקות עד שהגבינה נמסה.
•
מגישים עם עיטור של רוזמרין ועם שמן זית.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|