|
|
רוטב ויניגרט צרפתי |
מרכיבים :
|
מלח ופלפל
2 כפות חומץ בן יין אדום
1 כף חרדל דיז'ון משובח
6 כפות שמן זית משובח
|
|
אופן הכנה :
|
• לוקחים קערה ומכניסים לתוכה את בצל השאלוט הקצוץ, חומץ בן יין, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל.
•
טורפים היטב ותוך כדי טריפה מזלפים פנימה שמן זית משובח.
•
ממשיכים לטרוף עד שהתערובת מלבינה מעט.
•
מגישים את רוטב הויניגרט על סלט ירוק.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|