|
|
קוקטייל שרימפס ברוטב חריף |
מרכיבים :
|
5 גרגירי פלפל שחור שלם
1 עלה דפנה
1/2 בצל
כמה מקלות ציפורן
שני לימונים קטנים
כוס ו-3/4 עגבניות מרוסקות
2 כפות סלסה צ'יפוטלה או 1 כף ממרח צ'יפוטלה
3 כפות קטשופ אורגני
|
כפית ורבע אבקת תיבול לדגים
|
אופן הכנה :
|
• מרתיחים ליטר מים בסיר כבד ומוסיפים להם 5 גרגירי פלפל שחור שלם, עלי דפנה, חצי בצל, 3 כפות רוטב ווסטרשייר, כפית תיבול לדג, תבלין ציפורן, את מיץ מלימון אחד ואת קליפת הלימון לאחר הסחיטה.
•
מוסיפים את השרימפס למים, מביאים לרתיחה ואחרי דקה או שתים מוציאים לקערה עם מי קרח.
•
לרוטב: מוסיפים לעגבניות המרוסקות מיץ מלימון אחד ואת פלפל הצ'יפוטלה.
•
מוסיפים 3 כפות קטשופ אורגני, כף רוטב ווסטרשייר, 1/4 כפית תיבול דגים, מלח ופלפל.
•
מגישים את השרימפס קרים עם הרוטב החריף.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|