|
|
מרק קרם עגבניות |
מרכיבים :
|
2 כפות שמן זית
1/2 כוס בצל קצוץ
2 כפיות קמח
מלח ופלפל
800 גר' עגבניות תמר קצוצות
1/4 כוס שמנת מתוקה 35%
עירית קצוצה
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר כבד עם 2 כפות שמן זית, ומטגנים את הבצל.
•
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים עד שהבצל מזהיב.
•
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, להסמכת המרק.
•
מעבדים את העגבניות הקלופות (יכול להיות מקופסא) במעבד המזון עד שהן מתפרקות לרוטב ומוסיפים לסיר.
•
מוסיפים מלח ופלפל.
•
מערבבים מעט ומוסיפים את השמנת.
•
מכסים את הסיר ומניחים כ- 20 דקות.
•
מוציאים ומגישים עם עיטור עירית קצוצה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|