חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק קרם עגבניות
2 כפות שמן זית
1/2 כוס בצל קצוץ
2 כפיות קמח
מלח ופלפל
800 גר' עגבניות תמר קצוצות
1/4 כוס שמנת מתוקה 35%
עירית קצוצה
• מחממים סיר כבד עם 2 כפות שמן זית, ומטגנים את הבצל.
• מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים עד שהבצל מזהיב.
• מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, להסמכת המרק.
• מעבדים את העגבניות הקלופות (יכול להיות מקופסא) במעבד המזון עד שהן מתפרקות לרוטב ומוסיפים לסיר.
• מוסיפים מלח ופלפל.
• מערבבים מעט ומוסיפים את השמנת.
• מכסים את הסיר ומניחים כ- 20 דקות.
• מוציאים ומגישים עם עיטור עירית קצוצה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים