חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק עוף ונודלס
1 עוף שלם
1 חבילת נודלס לבחירתכם
1 ראש סלרי עלים
8 גזרים
4 בצלים
1 וחצי כפית טימין יבש
1 וחצי כפית בזיליקום יבש
1/4 כפית פלפל שחור
3 כפות מלח
3 עלי דפנה (גם אחד מספיק)
• מכניסים את העוף השלם לסיר מים רגילים. מוסיפים 1/2 כפית אבקת טימין, 1/2 כפית אבקת בזיליקום, מלח פלפל ועלי דפנה.
• חותכים את הבצל, הגזר והסלרי לריבועים, ומניחים בצד.
• את כל הקצוות שניקינו מהגזר, הבצל וראש הסלרי- מוסיפים לסיר עם העוף.
• מבשלים את העוף 40 דקות.
• מוציאים את העוף, מנקים אותו עם הידיים ושומרים בצד את בשר העוף.
• את העצמות והעור מחזירים לציר העוף וממשיכים לבשל משך שלוש שעות.
• בסיר נפרד מחממים מים, מוסיפים להם כוס אחת מציר העוף ומבשלים את קוביות הירקות, עם כפית אבקת טימין, כפית אבקת בזיליקום, 2 כפיות מלח ומעט פלפל שחור.
• מבשלים כ- 10 דקות, ומסננים את המים החוצה.
• לסיר הירקות מוסיפים את הציר דרך מסננת, מחזירים פנימה את חתיכות בשר העוף ומבשלים עוד 15 דקות.
• מוסיפים פנימה את הנודלס, מבשלים עוד 5 דקות, מתקנים תיבול ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים