חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ההודו המושלם
חזה הודו במשקל 2 ורבע קילו, קשור ומוכן לצלייה
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות גדולות
מלח ופלפל
1 כף עלי רוזמרין טרים
חמאה או מרגרינה
1 כף מרווה קצוצה
•מפזרים על תבנית האפיה את הסלרי הגזר והבצל.
• מוסיפים מלח ופלפל ועלים מענף רוזמרין (ללא הענף).
• מרככים את החמאה או המרגרינה ומערבבים אותה עם המרווה הקצוצה.
• מניחים את חזה ההודו (החזה עטוף בעור וקשור) על הירקות ומורחים מעליו את חמאת המרווה.
• בוזקים על ההודו מלח ופלפל מכל הצדדים.
• מכניסים את חזה ההודו לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך כשעה וחצי או עד שהחום הפנימי של העוף מגיע ל- 75 מעלות. (165 פרנהייט).
• כשההודו מוכן, מוציאים מהתנור ונותנים לו לנוח כמה דקות לפני הפריסה.
• פורסים את חזה ההודו לפרוסות דקות ומוסיפים רוטב לבחירתכם (מתכון מומלץ מצורף).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים