|
|
רוטב ירקות ובשר |
מרכיבים :
|
2 גבעולי סלרי
2 גזרים חתוכים לקוביות
בצל חתוך לשמיניות
עלים מענף רוזמרין טרי
1/2 כוס יין לבן
1 כוס ציר עוף
2 כפיות קורנפלור
מלח ופלפל
1 חזה הודו
|
|
אופן הכנה :
|
• אופים עוף שלם או הודו על מצע ירקות כגון, בצל, סלרי וגזר.
•
אפשר להוסיף גם שום עגבניות, פלפל ופלפל צי'לי.
•
למתכון חזה הודו ההודו המושלם
של השף קית' סנאו.
•
כשההודו מוכן, מוציאים אותו מהתבנית ומועכים את שאריות את הירקות עם מועך לפירה.
•
מניחים את הירקות בסיר או בתבנית על אש קטנה ומוסיפים יין לבן.
•
ממשיכים למעוך ונותנים ליין להתאדות.
•
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
•
מוסיפים את שתי כפיות קורנפור מעורבבות במעט מים פושרים על מנת להסמיך את הנוזל.
•
מערבבים עוד דקה ומכבים את האש.
•
מסננים את הרוטב לתוך כלי, טועמים ומתקנים טעם.
•
שופכים על העוף או ההודו ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|