חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוסטביף בסיסי
נתח בשר אנטריקוט במשקל 2 קילו
כמה ענפי רוזמרין
פלפל שחור גרוס ומלח
שמן זית
•לוקחים נתח אנטריקוט שלם בטמפרטורת החדר, חורצים חתכים בשומן עם סכין או מזלג ותוקעים בהם את ענפי הרוזמרין.
• מפזרים על כל הנתח פלפל שחור, מעליו מפזרים שמן זית, ומלח.
• מאפסים את מדחום הבשר באמצעות כוס עם מים והרבה קרח- צריך להגיע ל-32 מעלות פרנהייט (כלומר - 0 מעלות צלזיוס).
• מניחים את הרוסטביף על תבנית, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות צלזיוס משך 30 דקות.
• אחרי 30 דקות מורידים את החום בתנור ל-180 ומבשלים עוד 20-30 דקות.
• בודקים מדי פעם את הטמפרטורה בתוך הבשר (תוחבים את המדחום לחלק העבה של הבשר), כשמגיע ל-130 מעלות פרנהייט (שהן 55 מעלות צלזיוס) ניתן להוציא את הבשר מהתנור.
• מוציאים את הרוסטביף מהתנור, מסירים את עלי הרוזמרין ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים