|
|
שרימפס בזעפרן על מצע קינואה |
מרכיבים :
|
2 כפות שמן זית
10 שיני שום
צרור פטרוזליה
מיץ מלימון אחד
מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• מבשלים את כוס הקינואה בשתי כוסות מים עם 2 כפות שמן זית ומלח, משך כ- 15 דקות.
•
קוצצים את הפטרוזיליה ואת השום.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומכניסים את השום. מקפיצים כדקה ומכניסים את השרימפס.
•
מקפיצים כדקה ומוסיפים את הזעפרן ואת המלח.
•
מקפיצים עוד מעט עד שהשרימפס נעשים ורודים. מוסיפים את מיץ הלימון, ומפזרים מעל את הפטרוזליה.
•
מגישים את השרימפס על מצע הקינואה ומעטרים בפטרוזליה ופלחי לימון.
•
בתאבון
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|