|
|
עוף בג'ינגר עם ברוקולי |
מרכיבים :
|
1 כף ג'ינג'ר טחון
כף וחצי שמן זית
חזה עוף נקי חתוך לקוביות גדולות 500 גר')
1 בצל חתוך לעיגולים
3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס רוטב סויה קל
2 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות דבש
200 גר' בצל ירוק קצוץ
500 גר' ברוקולי חתוך ומופרד לפרחים
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית ו"סוגרים" את העוף מכל צדדיו כ- 7 דקות (עד שכולו נהיה לבן).
•
מוציאים את העוף ומניחים בצד.
•
מוסיפים למחבת את הבצל, הג'ינג'ר והשום ומקפיצים עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את החומץ, את רוטב הסויה והדבש, ומערבבים היטב.
•
אחרי כדקה, מוסיפים פנימה את הברוקולי, מערבבים ומכסים עם מכסה ל-5 דקות.
•
כשהברוקולי מתרכך, מוסיפים פנימה את קוביות העוף ואת הבצל הירוק. מערבבים וסוגרים את המכסה לעוד שתי דקות.
•
מוציאים ומגישים חם עם אורז.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|