|
|
רוטב עגבניות |
מרכיבים :
|
2 כפות גבעולי עירית טריה
1 כף עלים מענף אורגנו טרי
1 כפית עלים מענף רוזמרין טרי
1 כפית עלים מענף טימין טרי
3 שיני שום קצוץ
1/4 כוס שמן זית משובח
קופסת שימורי עגבניות תמר - 420 גר'
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את עשבי התיבול מהענפים הבלתי אכילים וקוצצים אותם.
•
מחממים סיר על אש נמוכה ומוסיפים את השמן.
•
מטגנים בתוכו את השום ועשבי התיבול 30 שניות.
•
מוסיפים את שימורי העגבניות ומכניסים לסיר מקל בלנד ידני, על מנת לרסק את התערובת.
•
מרסקים את העגבניות לרוטב חלק, ומביאים לרתיחה.
•
מוסיפים מלח ופלפל וטועמים.
•
מבשלים עוד 5 דקות, מכבים האש ומגישים עם פסטה.
•
חשוב לציין שככל שהרוטב מתבשל יותר, הוא מאבד מהטעמים ומהערכים הבריאותיים שלו, לכן רצוי לצמצם את הזמן על האש.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|