• מחממים סיר עם מעט שמן זית ומקפיצים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל הירוק החריף.
•
מקפיצים כ- 3 דקות, מוסיפים את הכמון, אבקת פלפל קאיין, מלח ופלפל.
•
מערבבים היטב, ומוסיפים כוס מים, חלב קוקוס ואת השעועית השחורה.
•
מביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים כ- 5 דקות.
•
מכניסים למרק, קוצץ ידני (מותאם לכוס) ומערבלים פחות מדקה על מנת לשבור חלק מהשעועית ולהעשיר את הטעם.
•
מכבים את האש, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים מעט, מסירים מהאש ומגישים חם.
•
בתאבון.
|