|
|
סלמון מאודה בירקות |
מרכיבים :
|
נתח סלמון נקי 240 גר'
2 גבעולי שמיר
פלפל אדום פרוס לרצועות
ספגטי מחיטה מלאה
שמן זית
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• פורסים נייר כסף ומניחים במרכזו גבעול שמיר.
•
בוזקים מלח ופלפל על הסלמון ומניחים אותו על גבעול השמיר .
•
מניחים עוד גבעול שמיר על הסלמון ומפזרים מצדדיו את גבעולי האספרגוס, ומעליו את רצועות הפלפל האדום.
•
סוגרים את נייר הכסף היטב כמו מעטפה על מנת ליצור אפקט אידוי.
•
מכניסים את הסלמון העטוף לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות ל- 20 דקות.
•
בנתיים מכינים פסטה מחיטה מלאה (לא חובה) לפי הוראות הכנה.
•
מוציאים את הפסטה מהמים, מסננים ומוסיפים מלח, פלפל, שמיר טרי ושמן זית.
•
מסדרים את הפסטה בקערת הגשה ומניחים מעל את הדג עם הירקות.
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|