חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון מאודה בירקות
נתח סלמון נקי 240 גר'
2 גבעולי שמיר
צרור אספרגוס טרי
פלפל אדום פרוס לרצועות
ספגטי מחיטה מלאה
שמן זית
מלח ופלפל
• פורסים נייר כסף ומניחים במרכזו גבעול שמיר.
• בוזקים מלח ופלפל על הסלמון ומניחים אותו על גבעול השמיר .
• מניחים עוד גבעול שמיר על הסלמון ומפזרים מצדדיו את גבעולי האספרגוס, ומעליו את רצועות הפלפל האדום.
• סוגרים את נייר הכסף היטב כמו מעטפה על מנת ליצור אפקט אידוי.
• מכניסים את הסלמון העטוף לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות ל- 20 דקות.
• בנתיים מכינים פסטה מחיטה מלאה (לא חובה) לפי הוראות הכנה.
• מוציאים את הפסטה מהמים, מסננים ומוסיפים מלח, פלפל, שמיר טרי ושמן זית.
• מסדרים את הפסטה בקערת הגשה ומניחים מעל את הדג עם הירקות. בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים