חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אורזו בסגנון אביבי
כוס וחצי פתיתים ארוכים (אורזו)
1 בצל קצוץ
6 פטריות פרוסות
1 גזר פרוס לעיגולים
1 כוס אפונה קפואה או בשימורים
גרדת לימון מלימון אחד
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
שמן זית
מלח ופלפל
4 כוסות ציר או מרק עוף או ירקות
• מחממים סיר עם מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל והפטריות ומקפיצים עד שהבצל מזהיב.
• מוסיפים את הפתיתים ואת הגזר ומערבבים כדקה.
• מוסיפים את ציר העוף (או ירקות לשומרי כשרות). מביאים להרתחה.
• מערבבים היטב, מורידים לאש קטנה ומבשלים עוד כ- 7 דקות עד שהנוזל נעלם.
• כ- 2 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את האפונה, גרדת הלימון, הפרמזן, ומעט מלח ופלפל.
• מערבבים שוב, מוציאים מהסיר ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים