חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קסדייה יוונית עם מטבל ציזיקי
2 גביעי יוגורט רגיל
1/2 מלפפון מגורד יבש מנוזלים
1 שן שום
1 צרור כוסברה קצוצה
מעט רוטב צ'ילי אדום
2 טורטיות מחיטה מלאה
גבינת פטה מגורדת
גמבה אדומה קלויה
זיתי קלמטה מגולענים וחתוכים
בצל סגול פרוס לחצאי סהר.
• מכניסים לקערה את השום, המלפפון המגורד, הכוסברה, היוגורט ורוטב הצ'ילי האדום.
• מערבבים היטב ליצירת מטבל הציזיקי.
• מושחים מעט חמאה או תרסיס שמן על מחבת וקולים את הטורטייה כ- 20 שניות.
• הופכים צד ומפזרים על מחצית מהטורטיה שעל המחבת גבינת מוצרלה, בצל סגול, גמבה, זיתי קלמטה, גבינת פטה ועוד מהמוצרלה על מנת שתימס ותחבר את המרכיבים.
• סוגרים את החלק הריק של הטורטיה על החלק המלא והופכים על המחבת כדי לקבל חיבור של המרכיבים בזמן החימום.
• חשוב להקפיד שלא למלא את הקסדייה יתר על המידה, על מנת שלא תיבקע בטיגון.
• מוציאים את הקסדייה ונותנים לה להתקרר כמה דקות.
• חותכים ל-4 רבעים ומגישים עם מטבל ציזיקי, ובעיטור כוסברה טריה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים