|
|
קסדייה יוונית עם מטבל ציזיקי |
מרכיבים :
|
2 גביעי יוגורט רגיל
1/2 מלפפון מגורד יבש מנוזלים
1 שן שום
1 צרור כוסברה קצוצה
מעט רוטב צ'ילי אדום
2 טורטיות מחיטה מלאה
גמבה אדומה קלויה
זיתי קלמטה מגולענים וחתוכים
|
בצל סגול פרוס לחצאי סהר.
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים לקערה את השום, המלפפון המגורד, הכוסברה, היוגורט ורוטב הצ'ילי האדום.
•
מערבבים היטב ליצירת מטבל הציזיקי.
•
מושחים מעט חמאה או תרסיס שמן על מחבת וקולים את הטורטייה כ- 20 שניות.
•
הופכים צד ומפזרים על מחצית מהטורטיה שעל המחבת גבינת מוצרלה, בצל סגול, גמבה, זיתי קלמטה, גבינת פטה ועוד מהמוצרלה על מנת שתימס ותחבר את המרכיבים.
•
סוגרים את החלק הריק של הטורטיה על החלק המלא והופכים על המחבת כדי לקבל חיבור של המרכיבים בזמן החימום.
•
חשוב להקפיד שלא למלא את הקסדייה יתר על המידה, על מנת שלא תיבקע בטיגון.
•
מוציאים את הקסדייה ונותנים לה להתקרר כמה דקות.
•
חותכים ל-4 רבעים ומגישים עם מטבל ציזיקי, ובעיטור כוסברה טריה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|