|
|
|
דג מושט על מצע תירס ועגבניות |
|
מרכיבים :
|
|
3 קלחי תירס שבושל מראש
2 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול קצוץ
1 חופן כוסברה קצוצה
1 קופסת שימורי שעועית לבנה
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 כפיות כמון
2 כפיות פפריקה
1 כוס עגבניות שרי פרוסות
4 נתחי פילה דג מושט (אמנון)
|
כף חמאה
•
שמן זית
•
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מפזרים על הדג משני צדדיו מלח, פלפל ופפריקה (כפית אחת).
•
מחממים מחבת עם מעט שמן זית, וחמאה, ומטגנים את הבצל והשום כשתי דקות.
•
מוסיפים את הפלפל הירוק, מורידים מהתירס את הגרגירים באמצעות סכין חדה ומוסיפים את גרגירי התירס. (ניתן גם להשתמש בקופסת שימורים).
•
מוסיפים מלח ופלפל, מורידים את החום לחום בינוני ומקפיצים 4 דקות.
•
אחרי 4 דקות מוסיפים כפית פפריקה, 2 כפיות כמון, שעועית, כוסברה ועגבניות. מערבבים ומשאירים עוד 8 דקות.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את המושט (דג אמנון) כ-2 דקות מכל צד.
•
מניחים את תערובת התירס על צלחת, מניחים מעל את הדג ומעטרים בכוסברה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|