חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג מושט על מצע תירס ועגבניות
3 קלחי תירס שבושל מראש
2 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול קצוץ
1 חופן כוסברה קצוצה
1 קופסת שימורי שעועית לבנה
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 כפיות כמון
2 כפיות פפריקה
1 כוס עגבניות שרי פרוסות
4 נתחי פילה דג מושט (אמנון)
כף חמאה
• שמן זית
• מלח ופלפל
• מפזרים על הדג משני צדדיו מלח, פלפל ופפריקה (כפית אחת).
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, וחמאה, ומטגנים את הבצל והשום כשתי דקות.
• מוסיפים את הפלפל הירוק, מורידים מהתירס את הגרגירים באמצעות סכין חדה ומוסיפים את גרגירי התירס. (ניתן גם להשתמש בקופסת שימורים).
• מוסיפים מלח ופלפל, מורידים את החום לחום בינוני ומקפיצים 4 דקות.
• אחרי 4 דקות מוסיפים כפית פפריקה, 2 כפיות כמון, שעועית, כוסברה ועגבניות. מערבבים ומשאירים עוד 8 דקות.
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את המושט (דג אמנון) כ-2 דקות מכל צד.
• מניחים את תערובת התירס על צלחת, מניחים מעל את הדג ומעטרים בכוסברה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים