|
|
לינגוויני צדפות |
מרכיבים :
|
300 גר' פסטה לינגוויני
1/4 כוס שמן זית
6 שיני שום קצוצות
3 קופסאות שימורי צדפות
מיץ מלימון אחד
גרדת קליפת לימון
1 סלסלת עגבניות שרי פרוסות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כף קמח
|
צרור פטרוזליה קצוצה
•
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
• מסננים את הצדפות המשומרות ושוטפים אותן במים.
•
שומרים את נוזל הצדפות בצד.
•
מבשלים את הפסטה לפי הוראות הכנה.
•
מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים למחבת את השום ואבקת הצ'ילי.
•
מערבבים דקה ומוסיפים כוס ממיץ הצדפות, 1/2 כוס יין לבן ומיץ לימון.
•
מוסיפים מלח ופלפל.
•
מוסיפים כף קמח ומערבבים היטב על מנת שהקמח יסמיך את הנוזל ולא יוותרו גושים.
•
מצמצמים את הנוזלים בתבשיל כ- 2 דקות.
•
מכניסים למחבת את העגבניות ואת הצדפות, ומבשלים כ- 8 דקות עד שהעגבניות מתפרקות לרוטב.
•
מכניסים את הפסטה למחבת עם הרוטב ומערבבים, מוסיפים את גרדת הלימון והפטרוזליה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
•
מגישים עם קישוט פטרוזליה מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|