|
|
גוואקמולי אבוקדו |
מרכיבים :
|
שתי שיני שום קצוצות
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
2 אבוקדו רכים מקולפים
מיץ מחצי לימון
1 חופן כוסברה קצוצה
1 עגבניה פרוסה
1 כפית שטוחה מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים בקערה את השום הקצוץ, הבצל הירוק קצוץ, פלפל ירוק חריף קצוץ ללא גרעינים, ומעט מלח.
•
מוסיפים את האבוקדו ומועכים את הכל יחד עם המזלג.
•
רצוי לא למעוך לדרגה של ממרח, אלא להשאיר מעט גושי.
•
סוחטים פנימה מיץ מחצי לימון גדול, קוצצים את הכוסברה, מוסיפים ומערבבים.
•
מגישים את הגוואקמולי עם טורטייה ועיטור עגבניות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|