|
|
בוריטו מקסיקני |
מרכיבים :
|
1 בצל קצוץ
1/2 פלפל חלפיניו ירוק חריף קצוץ
1 כף שום קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 שקית עלי סלק שטופים
1 כפית כמון
קורט אבקת פלפל קאיין חריף
1 קופסת שימורי שעועית שחורה
1 גביע שמנת חמוצה
|
כוסברה קצוצה
•
כרוב פרוס לרצועות
•
גבינת מוצרלה מגורדת
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מעט שמן זית בסיר ומקפיצים את הבצל, השום, הפלפל החריף והפלפל האדום, עד השחמה. (כ-5 דקות).
•
מוסיפים כפית כמון, קורט פלפל קאיין חריף ואת עלי הסלק או המנגולד וממשיכים לערבב.
•
כשהעלים מאבדים כמחצית מנפחם, מוסיפים את השעועית ומערבבים עוד 2 דקות.
•
מוסיפים מלח ופלפל, את השמנת החמוצה ומעט כוסברה.
•
מחממים מחבת ומניחים עליה את הטורטייה.
•
קולים את הטורטייה כ- 2 דקות מכל צד, ומניחים על צלחת.
•
מפזרים במרכז הטורטיה מעט כרוב, מעליו את את השעעוית עם עלי הסלק, ומעל מוצרלה מגורדת.
•
סוגרים את הבוריטו כמו מעטפה.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|