חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בישקוטים - עוגיות לשון חתול
5 חלבונים
4 חלמונים
2/3 כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
• שמים את החלבונים בקערה ומוסיפים להם 2 כפות מהסוכר.
• מקציפים את החלבונים עם מיקסר עד שמתקבל קצב יציב וקשה.
• בקערה נפרדת שמים את החלמונים עם כפית תמצית וניל ויתרת הסוכר, ומקציפים עם מיקסר עד שמתקבלת תערובת בצבע צהוב חיוור.
• מוסיפים את קציפת החלבונים לתוך תערובת החלמון בעדינות בעזרת לקקן, על מנת שלא לשבור את הקצף.
• מוסיפים את הקמח (מנופה) ואת אבקת האפייה, ומקפלים בעדינות לתוך התערובת, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
• מכינים תבנית עם נייר אפייה בלתי דביק ומעבירים את הבלילה לשקית זילוף או שקית רגילה שחתכתם את הקצה שלה עם מספריים.
• מזלפים את לשונות החתול על נייר האפייה עם מרחק של 2 סנטימטר בין אחת לשני.
• יתקבלו בערך 30 לשונות חתול או בישקוטים באורך של 5-7 סנטימטר.
• אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך כ- 7 דקות או עד שהם מזהיבים יפה.
• מצננים על התבנית כ- 20 דקות, ואז ניתן להעביר את לשונות החתול לרשת צינון.
• העוגיות יהיו מעט רכות בתחילה, ויתקשו אחרי שיתיבשו.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים