|
|
גלידת יוגורט ופרי |
מרכיבים :
|
500 גר' פירות יער (תותים, אוכמניות, פטל וכד')
500 גר' יוגורט פשוט או בטעם פרי לבחירתכם
1-2 כפות דבש
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים בבלנד את פירות היער (טריים או קפואים לבחירתכם).
•
מוסיפים יוגורט לבחירתכם וכף עד שתי כפות דבש ומערבבים בבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק.
•
מומלץ לעצור את הבלנדר באמצע ולערבב עם כף כדי שהמרקם ישאר אחיד.
•
מעבירים את התערובת לכלי לפריזר (אפשר גם בכוסות), ומעבירים לפריזר ל-3 עד 6 שעות).
•
מגישים בעיטור פרי טרי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|