|
|
גלידת וניל מ-3 מרכיבים |
מרכיבים :
|
1 מקל וניל
600 מל' שמנת מתוקה (35% לפחות)
400 גר' חלב ממותק מקופסה
|
|
אופן הכנה :
|
• חוצים את מקל הוניל ומגרדים את כל הזרעים החוצה.
•
את המקל עצמו, אין צורך לזרוק. ניתן להכניס אותו לכלי הסוכר שלכם, כדי שיתן לו טעם וניל משובח.
•
מערבבים בקערה את השמנת המתוקה עם החלב הממותק וזרעי הוניל.
•
לגלידה פחות מתוקה, משתמשים רק ב200 גר' חלב ממותק.
•
מערבבים את הבלילה עם מיקסר עוגות ידני משך 3-4 דקות עד שמתקבל מרקם קצפת עדין.
•
מעבירים את הבלילה בזהירות לכלי פלסטיק שיכנס לפריזר, ומצפים את פני השטח של הגלידה עצמה עם ניילון נצמד כדי שלא יכנס אויר.
•
מעבירים לפריזר למשך לילה.
•
לאחר שהגלידה קפאה, מוציאים ומגישים בעיגולים עם כף או סקופ גלידה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|