חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גלידת וניל מ-3 מרכיבים
1 מקל וניל
600 מל' שמנת מתוקה (35% לפחות)
400 גר' חלב ממותק מקופסה
• חוצים את מקל הוניל ומגרדים את כל הזרעים החוצה.
• את המקל עצמו, אין צורך לזרוק. ניתן להכניס אותו לכלי הסוכר שלכם, כדי שיתן לו טעם וניל משובח.
• מערבבים בקערה את השמנת המתוקה עם החלב הממותק וזרעי הוניל.
• לגלידה פחות מתוקה, משתמשים רק ב200 גר' חלב ממותק.
• מערבבים את הבלילה עם מיקסר עוגות ידני משך 3-4 דקות עד שמתקבל מרקם קצפת עדין.
• מעבירים את הבלילה בזהירות לכלי פלסטיק שיכנס לפריזר, ומצפים את פני השטח של הגלידה עצמה עם ניילון נצמד כדי שלא יכנס אויר.
• מעבירים לפריזר למשך לילה.
• לאחר שהגלידה קפאה, מוציאים ומגישים בעיגולים עם כף או סקופ גלידה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים